Simulaties

Bedrijfstheater

Seminars

Productlanceringen

De acteur als coach

 

   

In de praktijk - Bedrijfstheater

Bedrijfstheater: woorden worden beelden
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden, bij bedrijfstheater heb je maar enkele woorden nodig om net die boodschap te brengen die je wilt. De boodschap blijft ook makkelijker hangen. Het gaat verder dan de gekende kracht van beelden: bij bedrijfstheater beleven en voelen de medewerkers de boodschap...en da's oneindig veel sterker !

Bedrijfstheater op maat
F-acts kan bedrijfstheater op maat uitwerken. We zitten dan samen om te bespreken hoe we welke boodschap gaan overbrengen. Dan schrijven we een uniek scenario en gieten de acteurs, onder professionele leiding van een regisseur, alles in een wervelende, pakkende en begeesterende voorstelling.

Bedrijfstheater volgens thema
Daarnaast hebben we ook een aantal bedrijfstheaters waarbij het concept in grote lijnen vastligt. Hierbij is de investering voor u als klant kleiner. Vanzelfsprekend komt daar wel nog de 'saus' overheen die kenmerkend is voor uw bedrijf en cultuur. In dit bedrijfstheater kaarten we een aantal zeer herkenbare en universele zaken aan die in elk bedrijf van toepassing zijn. Bij deze thema's snapt u meteen wat we bedoelen:

  • Communiceren: hoe iets alledaags zo moeilijk kan zijn?
  • Change: niets is zo constant als verandering !