Referenties

Omdat eigen stoef stinkt, laten we graag enkele klanten aan het woord:

"Voor een trainingstraject rond het voeren van verzuimgesprekken ging ik op zoek naar een aanpak die tegelijk verfrissend, leerrijk maar ook weinig bedreigend was voor de deelnemer. De keuze om met een acteur van F-acts te werken bleek een schot in de roos. En het viel me meteen op dat de acteurs met deze materie ook al ervaring hadden. Als deelnemer is deze aanpak een beleving en een sterk leermoment. Als trainer met meer dan 15 jaren ervaring zie je in dat 'spelen' een vak is dat je best aan profs overlaat..."
Koen Van den Brandt, resultaatversneller Atlas Business Training

 

We trachten tijdens onze trainingen het gedrag van mensen te veranderen nadat we hen de nodige inzichten meegeven. Volgens gedragspsychologen is 95 % van ons gedrag geautomatiseerd. Onze ervaring met acteurs is dat ze vrij snel de 5% bewuste gedragingen kunnen uitschakelen en hen op automatische piloot krijgen wat maakt dat cursisten 'zichzelf' worden tijdens de rollen- en simulatiespelen.
Sylvie van Belle, zaakvoerder Novare

 

Waarom kiezen wij voor F-acts:

  • selectie acteurs,
  • ruim aanbod
  • grondige voorbereiding
  • sterk inlevings- en aanpassingsvermogen
  • opbouwende en met zorg gekozen feedback

Daarom kiezen wij voor F-acts !
Barbara Vermunicht, projectassistente B & D

 

Werken met een acteur geeft zoveel diepgang en raakt zo diep dat mensen niet meer terug kunnen naar hun oude patroon. De spiegel waar mensen dan in kijken is zo helder dat het eindelijk duidelijk wordt waarom je dit of dat effect krijgt. Bovendien is het ook voor de trainer bijzonder fijn om te kunnen vertrouwen op de eerlijke en oprechte houding van een collega professional. Werken met F-acts is fijn omdat het optimisme van hen afstraalt op mijn werk. Elk contact is weer leuk en fris.
Jan Geijsels, zaakvoerder aJourney4Growth
 

F-acts werkt voor uiteenlopende sectoren en doelgroepen:

 
Adforum

Atlas

De Lijn
Belfius

B&D Business Development

B-consulting

Bongaloo Factory

Eandis

Gear Consult

Generali Belgium

Human Challenge

KBC

Novare

Obelisk Netwerk

ORBID HR Services

Ormit

Pontis

Quintessence Consulting

Sales Ambassador SBS

SD Worx

Swift

Telenet

Vorm vzw 

VTO

Xylos